انجیر منبعی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر با فواید بسیاری برای سلامتی است. انجیر تازه و انجیر خشک طبایع به طور سنتی به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود.
تحقیقات علمی بسیاری از فواید سلامتی انجیر را تایید می کند. همچنین می توانید از دم کردن برگ انجیر در آب داغ، یک چای انجیر سالم درست کنید.
شما می توانید از انجیر برای کمک به رفع یبوست، بهبود سلامت دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و حتی مدیریت علائم دیابت استفاده کنید.
انجیر تازه یک میان وعده خوشمزه است که کالری کمی دارد و ارزش غذایی بالایی دارد. پوست انجیر نیز خوراکی است اما اگر انجیر شما ارگانیک نیست حتما آن را خوب بشویید.
انجیر خشک نیز بسیار سالم است و حتی ممکن است مواد مغذی بیشتری نسبت به انواع تازه داشته باشد. این فقط انجیر نیست که برای مردان و زنان بسیار مفید است.
برگ انجیر خاصیت ضد دیابت دارد و شیر انجیر (شیره گیاه انجیر) دارای خواص ضد ویروسی است که می تواند به از بین بردن زگیل کمک کند.
در این مقاله با تحقیقات علمی آشنا می شوید که فواید فراوان خوردن انجیر را برای سلامتی ثابت می کند. همچنین خواهید فهمید که چگونه از انجیر برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها استفاده کنید.
نام گیاه شناسی انجیر Ficus carica L. است و به آن انجیر نیز می گویند. انجیر به طور سنتی در مدیترانه و جنوب غربی آسیا رشد می کند و هزاران سال است که کشت می شود.
انجیر به صورت خشک و تازه فروخته می شود و هر دو ارزش غذایی بالایی دارند. مردم طعم انجیر تازه را میوه ای با طعم خربزه یا عسلی توصیف می کنند.
انجیر خشک تازه رسیده بسیار آبدار است و ممکن است بسیار چسبنده شود.
فواید انجیر خشک به دلیل محتوای بالای پلی فنول های گیاهی و آنتی اکسیدان های طبیعی آن است.
انجیر تازه و خشک نیز منبع مهمی از ترکیبات فنلی است که می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.