با استفاده از خیارشور پیک لوپوس را درمان کنید

خیار شور – هیچ چیز ساده تر نیست و هر کسی که هرگز آن را امتحان نکرده است فکر می کند.

در واقع، این میان وعده محبوب هم طعم و مزه دارد.

خیارشور پیک از بهترین خیارشور ها می باشد.

اما اگر چند قانون و ترفند بدانید، خیارهای خوب را انتخاب کنید و آب شفاف و شفاف پیدا کنید، در نهایت تعدادی از بهترین خیارهای دنیا را در شیشه خود خواهید داشت.

انتخاب خیار

خیارهای با کیفیت پایه و اساس موفقیت هستند.

از همه بهتر، خودتان رشد کنید.

با این حال، محصولات خریداری شده در بازار در صورت انتخاب صحیح بسیار مناسب هستند.

خیارها باید کوچک باشند، در این صورت به خوبی در شیشه ها جا می شوند.

خیارشور

خیارهای کوچک و جوان خوشمزه ترین و شیرین ترین هستند.

به عنوان یک قاعده، هیچ فضای خالی در داخل وجود ندارد، بنابراین چنین خیارهایی خرد می شوند.

آکنه و پوست خاردار سیاه نباید صاف باشد. خیار سالاد با پوست صاف و خارهای سفید.

خیارها باید در لمس سفت باشند، خیلی تیره نباشند و در نواحی روشن زرد نباشند.

خیارشورهای درست شده نباید تلخ باشند (!) پس بهتر است هنگام خرید آن ها را امتحان کنید.

تیره ترین قسمت های خیار را بچشید یا پوست آن را بجوید.

پوست باید ضخیم باشد.

سپس خیارها ترد می شوند.
اب
وقتی آب آن خوب باشد، ترشی ها طعم خوبی دارند.

با تجربه شخصی تایید شده است.

نمک زدن طبق دستور مشابه از آب چشمه و شهر نتایج کاملاً متفاوتی می دهد.

و “شهر” بدتر است.

بنابراین بهترین آب چاه تمیز است (البته باید مطمئن شوید که قابل شرب است و از محتوای فلزی آن فراتر نمی رود، بنابراین اکنون می توانید به راحتی آب چاه یا چاه خود را تجزیه و تحلیل کنید).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.