نخود سرشار از فیبر غذایی است که بیشتر آن محلول است.
گلوتن ، لاکتوز و هیستامین وجود ندارد .
نخود قرمز لپه ای با قیمت مناسبی به فروش می رسد.
سهم اسید آمینه فنیل آلانین ناچیز نیست و پورین ها در مقادیر متوسط ظاهر می شوند.
همچنین باید گزارش شود که نخود خام نسبت به نخود، لوبیا پخته و سویا محتوای کمتری از تریپسین و مهارکننده های کیموتریپسین (دو ماده ضد مغذی) دارد.
اگزالاتها و فیتاتها هنوز وجود دارند، اما از آنجایی که حرارتپذیر هستند، با پختن و تا حدی با خیساندن از بین میروند.
در بخش ویتامین و مواد معدنی فراوان، محتوای اسید فولیک برجسته است .
سطوح تیامین (ویتامین B1)، پیریدوکسین ( ویتامین B6 )، منیزیم و روی را می توان به عنوان متوسط اما قابل توجه تعریف کرد.
رژیم غذایی
نقش نخود در رژیم غذایی
نخود برای اکثر رژیم های غذایی مناسب است.
برای تامین انرژی خوب، به ویژه از کربوهیدرات ها، به پوشش نیاز کالری روزانه کمک می کنند .
با این حال، این بیش از حد نیست زیرا، علیرغم اینکه دانه های نشاسته ای هستند ، بار گلیسمی هنوز متوسط است، به نفع کسانی است که باید رژیم لاغری کم کالری را دنبال کنند.
به دلیل غنی بودن از فیبر ، اینها باید دارای شاخص گلیسمی و انسولین نسبتاً پایینی باشند، که آنها را در درمان دیابت نوع 2 و هیپرتری گلیسیریدمی نیز توصیه می کند.
وجود اسیدهای چرب “خوب” و عوامل تغذیه ای به همان اندازه مفید (لستین ها و آنتی اکسیدان ها ) آنها را برای درمان غذایی در برابر کلسترول بالا مناسب می کند.
فیبرهای غذایی نخود نیز یک پری بیوتیک عالی و تنظیم کننده روده هستند.
آنها فلور باکتریایی فیزیولوژیکی را تغذیه می کنند و از یبوست یا یبوست جلوگیری می کنند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.