به عنوان یادآوری، ظروف مسی در مشهد قوانین را وارونه می کند سریع و یکنواخت گرم می شود، اما به همان سرعت گرما را از دست می دهد.
چدن گرما را نسبتاً ضعیف هدایت می کند به آرامی گرم می شود و مستعد ابتلا به نقاط داغ است، اما هنگامی که گرم می شود، گرما را به خوبی حفظ می کند.
این کار آن را برای انجام کارهایی مانند پختن استیکهای غلیظ عالی میکند، زیرا میخواهید وقتی گوشت سرد به آن برخورد میکند، تابه داغ بماند، و این امر باعث میشود استیک تا حد امکان پخته و قهوهای شود.
حفظ حرارت عالی چدن همچنین آن را برای غذاهای آهسته پز که به حرارت پایدار و یکنواخت نیاز دارند، مانند خورش ها و بریزها، ایده آل می کند، به خصوص وقتی در فر قرار می گیرد، جایی که ظرف پخت از همه طرف گرم می شود.
این واکنش به آن چابکی و چابکی می دهد که می تواند برای پروتئین های ظریف مانند ماهی و غذاهای دریایی و همچنین سس ها، کارامل و شکلات بسیار مفید باشد.
قابلمه مسی را که یک سس لطیف را در خود نگه می دارد از روی حرارت بردارید و دمای آن به سرعت کاهش می یابد و کاهش می یابد. این احتمال وجود دارد که سس بیش از حد بپزد یا در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت حفظ شده در فلز شکسته شود.
اگر به این نادان خودرو اجازه دهید یک بار دیگر به قیاس ماشین من بازگردد، می توانید مس را به عنوان ماشین اسپورت دنیای وسایل آشپزی و چدن را به عنوان وانت بار در نظر بگیرید. هر دوی آنها برای برخی وظایف اغلب بسیار متفاوت مفید هستند.
به هر حال این توضیح ساده است، تعداد انگشت شماری از گیک های آشپزی را در یک اتاق بگذارید و مکالمه سریعتر از مس روی شعله گرم می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.