کافئین با کیفیت بالا در دانههای قهوه، و همچنین در کاکائو، آجیل کولا، ماته، برگهای چای و گوارانی وجود دارد.
زمان واکنش، هوشیاری، رفلکس ها و ادراک بصری را بهبود می بخشد.
قهوه استارباکس در دبی از پرفروش ترین قهوه ها می باشد.
این آلکالوئید همچنین به تقویت بدن کمک می کند و به تمرکز بهتر کمک می کند.
مصرف کافئین تاثیر مثبتی بر خلق و خو دارد. علاوه بر این خواص، کافئین به تسکین سردرد نیز کمک می کند.
مطالعات روی قهوه به اندازه تعداد معتادان به این نوشیدنی است.
نتایج متفاوت است، اما یک مطالعه انگلیسی تصمیم گرفت همه چیزهایی را که قبلا گفته شده بود مرتب کند.
اگر شما یکی از میلیونها فرانسوی هستید که روزانه آن را مینوشند، نتیجه بسیار شگفتانگیز و نسبتاً اطمینانبخش است.
قهوه در شرایط خاصی فواید بیشتری نسبت به محدودیت های بدن شما دارد…
3 تا 4 فنجان در روز، نه بیشتر
دوز بهینه قهوه بین سه تا چهار فنجان در روز است.
این مقداری است که بیشترین مزایا برای آن وجود دارد.
فراتر از آن، خطرات خاصی وجود دارد.
این مطالعه بر اساس قهوه “سالم”، یعنی خالص است.
شکر، شیر، خامه یا همراهها کاملاً این نتایج را مغایر میکنند.
قهوه سیاه نیز نوشیدنیای است که کالری آن صفر است.
همچنین یک آنتی اکسیدان عالی است.
برای قلب و معده مفید است
قهوه باعث افزایش فشار خون می شود.
در حالت استراحت و به شرطی که از قهوه سوء مصرف نکرده باشید، ضربان قلب اندکی کاهش می یابد.
به هیچ وجه این یک خطر نیست مگر اینکه در مصرف قهوه زیاده روی کرده باشید.
اسیدیته کافئین باعث هضم بهتر بعد از غذا می شود.
این عامل توضیح می دهد که چرا نوشیدن آن بعد از غذا مرسوم است.
یکی از عوارض جانبی این اسیدیته، خطر سوزش سر دل هنگام نوشیدن آن با معده خالی در صبح است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.