کشمش ، میوه خشک از انواع خاصی ازانگور .
انگور کشمشی در اوایل سال 2000 قبل از میلاد در ایران و مصر کشت شد و انگور خشک در کتاب مقدس (اعداد 6: 3) در زمان موسی ذکر شده است.
مویز ارزان از باکیفیت ترین مویز ها می باشد.
به داوود (پادشاه آینده اسرائیل) «صد خوشه کشمش» (اول سموئیل 25:18)، احتمالاً زمانی در دوره 1110-1070 قبل از میلاد مسیح اهدا شد.
یونانیان و رومیان اولیه مکان های عبادت را با کشمش می آراستند و کشمش به عنوان جایزه در رویدادهای ورزشی اهدا می شد.
تولیدکنندگان اصلی کشمش امروزی شامل ترکیه و ایالات متحده است که مجموعاً 80 درصد از تولید کشمش جهان را تشکیل می دهند.
از دیگر کشورهای مهم تولید کننده کشمش می توان به ایران، یونان، شیلی و آفریقای جنوبی اشاره کرد.
صنعت کشمش ایالات متحده عمدتاً در کالیفرنیا واقع شده است، جایی که اولین انگور کشمشی در سال 1851 کاشته شد.
کشمش آغشته به سودا یا سفید شده با سودا از انگورهای بدون دانه تامپسون گرفته می شود که به صورت گرم در لیمو رقیق غوطه ور شده اما سولفور نشده، سپس در آفتاب یا در دستگاه آبگیری خشک می شوند.
اگر به سرعت خشک شوند، کهربایی روشن تا قهوه ای متوسط، نسبتاً نرم و طعم ملایم هستند.
کشمش آغشته به روغن و lexias در محلول رقیق لیمو غوطه ور می شوند که روی آن یک لایه نازک روغن زیتون شناور است.
آنها در سینی در زیر نور مستقیم خورشید خشک می شوند و دارای طعم متوسط تا قهوه ای تیره، لطیف و ملایم هستند.
کشمش منبع عالی آهن برای رژیم غذایی است. انگور را نیز ببینید .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.