تا به حال ترشی بامیه را امتحان کرده اید؟
این یک غذای فوق العاده خوشمزه تابستانی است و به لطف این دستور العمل آسان، تهیه آن بسیار سریع و بدون دردسر است.
برخلاف کنسرو سنتی، این دستور پخت سریع ترشی فقط حدود 10 دقیقه طول می کشد.
شیشههای ترشی بامیه ترد و تند را در یخچال بگذارید.
این همچنین یک چاشنی خوشمزه است!
بامیه را چگونه ترشی می کنید؟
درست کردن “ترشی سریع” بسیار آسان است.
به سادگی مخلوطی از سرکه، آب، شکر و نمک را روی اجاق گاز یا در مایکروویو حرارت دهید تا دم بکشد، سپس مخلوط را روی بامیه تازه که داخل شیشه های قابل مهر و موم و ضد حرارت با ادویه ها، چاشنی ها و تقویت کننده های طعم اضافی قرار داده شده است، بریزید.
مانند برش های مرکبات، شاخه های گیاهی یا حتی حبه های سیر.
ببندید و تا دو هفته در یخچال بگذارید.
چه بامیه ای برای ترشی بهتر است؟
هر رنگ بامیه ای مناسب است، اما مانند کدو و کدو سبز تابستانی، غلاف های کوچکتر بامیه نرم تر هستند.
اگرچه لازم نیست، اما انتخاب غلاف های بامیه که تقریباً به یک اندازه هستند یا حداقل از شیشه هایی که در آن قرار می گیرند بلندتر نیستند، مفید است.
آیا ترشی بامیه لزج است؟
بامیه اغلب به دلیل لزج بودن رپ بدی دریافت می کند، اما این دستور پخت سریع ترشی از غلاف های کامل بامیه استفاده می کند و فقط بامیه ها را برای مدت کوتاهی در معرض حرارت قرار می دهد، که عامل لزج را کاهش می دهد.
این بامیههای سریع ترشی، ترش، تند، کمی شیرین و فوقالعاده ترد هستند.
برای اضافه کردن به هر بشقاب خامهای یا تختهی غذاخوری مناسب هستند!
آیا می توانم بامیه ترشی بدون شیشه درست کنم؟
آره! اگر شیشهها در دسترس نیستند، بامیه و ادویهها را به هر ظرف ضد حرارت و قابل مهر و موم اضافه کنید، سپس مخلوط سرکه را به آن اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.