برخی از بهترین شواهد غیرمستقیم در مورد چای پر سفید و سلامت از مطالعات طولانی مدت پزشکان و پرستاران مستقر در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد به دست آمده است: مطالعه سلامت پرستاران زن و مطالعه پیگیری متخصصان سلامت مردان.
با پیروی طولانی مدت از این گروهها، محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که چای مینوشند در مقایسه با افرادی که چای کمتری مینوشند، در طول زمان کمتر به دیابت مبتلا میشوند. با توجه به تحقیقاتی که نشان می دهد پلی فنول ها به تنظیم قند خون (گلوکز) کمک می کنند، منطقی است.
با افزایش گلوکز در خون، انسولین از لوزالمعده وارد بدن می شود تا به سلول ها سیگنال دهد که متابولیسم گلوکز را شروع کنند. به نظر می رسد پلی فنول ها به این فرآیند کمک می کنند. سان می گوید: «این سلول ها را نسبت به اثرات انسولین حساس تر می کند.
برخی تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن چای ممکن است با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط باشد. این با کاهش خطر ابتلا به دیابت که منجر به بیماری قلبی و سکته می شود، مطابقت دارد. همچنین، مواد موجود در چای ممکن است به کاهش فشار خون یا بهبود کلسترول کمک کند.
نوشیدن چای به طور منظم به نظر می رسد.
مرتبط با سلامتی بهتر با این حال، مشخص نیست که آیا خود چای علت آن است و اگر چنین است، چگونه جادوی خود را عمل می کند. این مطالعات تلاش میکنند این احتمال را که افرادی که چای مینوشند به سادگی سبک زندگی سالمتری داشته باشند را رد کنند، اما مطمئن شدن از آن دشوار است.
با این حال، به نظر میرسد که چای خود هیچ اثر مضری ندارد، به جز مواردی که در صورت مصرف بیش از حد دمنوش کافئین دار، دچار عصبانیت میشوند. این کاملاً با یک سبک زندگی سالم برای قلب سازگار است. بنابراین اگر چای می نوشید، آن را ادامه دهید، اما این عادت را به خود نگیرید که فکر می کنید تاثیر چشمگیری خواهد داشت.
اگرچه چای سبز دارای غلظت بالایی از پلی فنول ها است، اما لبه آن کمی تلخ است. اگر به چای سیاه عادت داشته باشید، ممکن است دم کردن چای سبز ضعیف تر را خوش طعم تر بدانید.
اما هر کاری که انجام می دهید، از نوشیدنی های چای شیرین شده با شکر فرآوری شده و معجون های چای دوری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.