بدون شک پرمصرفترین سبزی، پیاز داغ آماده است، بسیار طعمدار است و هم بهصورت خام و هم پخته خوشمزه است. همانطور که توسط سوپ پیاز فرانسوی مورد علاقه ما ثابت شده است، برای تعداد زیادی از دستور العمل ها، نوع پیاز بی ربط است.
اما گاهی اوقات پیاز تفاوت را ایجاد می کند. قانون کلی ما این است: از پیاز سفید خام، پیاز زرد برای پخت و پز و پیاز قرمز برای ترشی یا کبابی استفاده کنید. اما ما داریم از خودمان جلو می زنیم.
قبل از اینکه وارد لایههای متعدد خانواده پیاز شویم، ابتدا باید پوست کاغذی آنها را جدا کنیم، که این همان چیزی است که بیشتر دستهها را متمایز میکند. به خواندن ادامه دهید تا تفاوت ها و نحوه بهترین استفاده از هر نوع پیاز را بیاموزید.
پیاز سفید مورد علاقه ما برای آماده سازی خام است، زیرا طعم آنها به طرز دلپذیری خوش طعم است، اما نسبت به پیاز زرد سخت تر است. آنها را می توان با پوست کاغذی و سفیدشان که به راحتی کنده می شود، شناسایی کرد.
موارد استفاده: اگر سالاد درست میکنید، سالسا را مخلوط میکنید یا روی همبرگر میریزید، پیاز سفید به دلیل پوشش کوتاهش بهترین انتخاب است. به عبارت دیگر، طعم آنها به اندازه پیازهای دیگر در کام شما ماندگار نیست.
اگر می خواهید طعم آنها را رام کنید، می توانید آنها را برش بزنید و قبل از استفاده یک ساعت در آب سرد خیس کنید.
پیاز زرد پرفروش ترین دسته پیاز در ایالات متحده است. لایه های تند آنها با پوستی قهوه ای و زرد پوشیده شده است که ضخیم تر از پوست پیاز سفید است.
موارد استفاده: آنها برای غذاهای پخته شده مورد استفاده ما هستند زیرا طعم و بافت آنها به خوبی در برابر حرارت می ماند.
در واقع، شیرینی آنها با زمان پخت طولانی تشدید می شود و آنها را به گزینه ای ایده آل برای کلاسیک هایی مانند پیاز فرانسوی یا پیاز کاراملی تبدیل می کند. ما از پیاز زرد برای غذاهای خام اجتناب می کنیم زیرا طعم طبیعی آنها می تواند تند و تند باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.